Rád pomáhám odvážným lidem

s jejich zajímavými podniky

Kontaktujte mě

Můj příběh

Po střední škole se zaměřením na obchod a podnikání jsem deset let podnikal v oboru tvorby webových stránek, grafického zpracování a výroby reklam. Došel jsem ale do stavu, kdy jsem si uvědomil, že potřebuji změnu.

V roce 2012 jsem si z dovolené dovezl nápad na otevření burgrárny . V tu dobu zde ještě lidé pod slovem burger viděli kus nekvalitního masa v housce za 30 Kč. Původně jsem chtěl podnik otevřít v Praze, ale nakonec jsem si vybral České Budějovice. To mělo dva důvody. Zlákaly mě nižší náklady na otevření a provoz a bylo i snazší udělat z podniku synonymum pro kvalitní burgery, prostě podnik, o kterém by se ve městě mluvilo.

Od nápadu k samotnému otevření uběhlo pět měsíců.
14 září 2012 jsem otevřel burgrárnu s názvem Hadog . Za první rok byl Hadog zařazen v Hospodářských novinách do TOP 10 burgráren v Česku a další ocenění na sebe nenechala dlouho čekat.

V roce 2014 jsem otevřel další pobočku v Písku , která se po vzoru Českých Budějovic také velmi rychle dostala do všeobecného povědomí díky vynikajícím burgerům. Po několika měsících jsem si bohužel musel sám přiznat, že provozovat dvě restaurace v různých městech není v mých silách, chci-li zachovat nastavenou úroveň a kvalitu. Proto jsem se rozhodl přistoupit k prodeji pobočky formou franšízy. Ani tato spolupráce ale nebyla podle mých představ, takže nakonec muselo dojít k jejímu ukončení a k uzavření pobočky. Bylo to pro mě obrovsky těžké, ale nezbytné pro zachování dobrého jména, jež jsem vybudoval.

V roce 2015 jsem nicméně otevřel další pobočku v Praze , akorát v době největší vlny otvírání burgerových restaurací. Naštěstí se podařilo i pražskou pobočku poměrně rychle zařadit do skvěle hodnocených podniků, a tak získala ocenění jako například:
- Certifikát výjimečnosti od TripAdvisoru
- Nejlepší burgrárna v Praze pro rok 2017 podle Pragmoon.cz
- zařazení do TOP 10 burgráren v Česku podle Restu.cz
- zařazení do TOP 5 burgráren v Praze podle nášregion.cz
- zařazení do TOP 10 burgráren v Praze podle refresher.cz

Budějovická i pražská pobočka mají dlouhodobě vysoké hodnocení na sociálních sítích (Facebook 4,7/5 a 4,8/5).

Napište mi a probereme to